De ideale daguitstap

Met ruim 30.000 bezoekers zijn we één van de grootste rommelmarkten van Vlaanderen! Vele bezoekers maken er trouwens een dagje van en doen eerst een stuk van de rommelmarkt, nemen een middagmaal aan de tent en doen dan verder hun ronde op de rommelmarkt en genieten ondertussen van één of meerdere terrasjes of een lekkere wafel of ijsje.  Honger hoef je nooit te lijden want overal op de omloop vind je wel iets om de maag te vullen.  In en rond de feesttent kan je genieten van  diverse optredens.  Let op : de prijs is nu 6 euro per 5 meter !

Unieke structuur

De structuur is zo opgebouwd dat je in een soort spinneweb rondloopt.  Dit wil zeggen dat het niet over een lange afstand gaat als je wil terugkeren naar het centrum van de markt (de feesttent) waar je voor alles terecht kan ( bakkerij – animatie – optredens– frietkraam – BBQ – WC – springkasteel – speelplein – …. ).  Een plannetje downloaden is een goed idee (zie onder) !  Er zijn ook plannetjes te verkrijgen in de feesttent (bij de bonnetjesverkoop) en dit zolang de voorraad strekt.

Lekker middagmalen voor een prikje

Vanaf 11u30 tot 14u30  kan je genieten van een lekker middagmaal voor een heel democratische prijs .  Stoofvlees  met frietjes , saus en groentjes voor een prikje. Daarvoor moet je aan de feesttent zijn!

 3 terrassen om te vertoeven

  • Aan de feesttent (+500 stoelen)
  • Jeugdvoetbal
  • Brandweer

Toiletten op de omloop

Op de omloop kan men op verscheidene plaatsen terecht voor de kleine en de grote boodschap.  Het inrichtend comité heeft op meerdere plaatsen extra-toiletten voorzien langs de omloop ( zie plannetje ) en tevens is er een WC-wagen (meerdere toiletten) met toezicht aan de feesttent en ook in de brandweerkazerne zijn meerdere toiletten beschikbaar.  WC-wagen en brandweer  zijn evenwel betalend, de overige gratis.  Ook een aantal inwoners laten standhouders toe om hun privé-toilet te gebruiken.

Parkings

Drie grote bezoekersparkings ( samen  2500 wagens) zorgen ervoor dat de bezoekers zich weinig zorgen moeten maken om te kunnen parkeren in de nabijheid van de markt.  De parkings worden uitgebaat door respectievelijk  Eendracht Hooglede , straatcomité Zevekote en een parking in de Nieuwkerkestraat .  Parking Zevekote paalt praktisch aan de markt)  , de Voetbalparking ( 500 meter van de markt) en  de parking in de Nieuwkerkestraat ( 500 meter van de markt ). Alle parkings bereik je via de Roeselarestraat ( Baan Roeselare-Hooglede).

Plan Rommelmarkt

Hier klikken voor een plannetje => Plan rommelm.

Folder

Hier klikken voor de folder  =>Alg.FolderRM